SparD logo

Vi er Sparekassen Danmark

Her på siden kan du dog allerede nu blive klogere på Sparekassen Danmarks værdier, visioner og fremtidige virke.

Vi har fået ny hjemmeside

Sparekassen Danmark har fået en ny fælles hjemmeside - Derfor skal du i fremover benytte hjemmesideadressen www.spard.dk

Din net- og mobilbank stadig den samme.
Vi er lige nu i fuld gang med at sammenlægge vores selvbetjeningsløsninger. Indtil vi er klar med én samlet løsning, skal du fortsat bruge den net- og mobilbank, du plejer at benytte. Du finder netbanken ved at trykke på hængelås-ikonet i øverste højre hjørne på den nye hjemmeside. Vælg herefter den ønskede selvbetjeningsløsning, afhængigt af hvor du var kunde før fusionen.

Fortsæt til spard.dk

Per Sønderup og Vagn Hansen

24-02-2022

Sparekassen Danmarks første regnskab: Et årsresultat før skat på 1,25 mia. kr.

Sparekassen Danmark lejer sig ind i markant bygning på Hjultorvet centralt i Viborg

23-12-2021

Sparekassen Danmark lejer sig ind i markant bygning på Hjultorvet centralt i Viborg

Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel

10-12-2021

Eksperter om fusion: Fornuftigt at gå sammen til en større enhed

Hovedsponsor for Aalborg Håndbold

15-11-2021

Vi fortsætter som hovedsponsor for Aalborg Håndbold

Sparekassen Danmark kort fortalt

Sparekassen Danmark er resultatet af den ligeværdige fusion mellem Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel, der trådte i kraft den 1. september 2021. En fusion skabt af to økonomisk solide og vellidte pengeinstitutter, som begge deler et stort fokus på lokalt engagement. Et fokus, som fortsættes i Sparekassen Danmark.

Med sine 54 afdelinger er Sparekassen Danmark blandt de ti største pengeinstitutter i Danmark. Selvom vi er blevet større, er vores fokus stadig det samme. Vi vil stadig være en personlig og lokalt engageret samarbejdspartner, der altid giver dig individuel og kompetent rådgivning om dine økonomiske muligheder – præcis som du kender det fra henholdsvis Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel.

Bliv klogere på tankerne bag Sparekassen Danmark


Det betyder fusionen for dig


Kunder fra Jutlander Bank

Book et møde i sparekassen

Uanset om du allerede er kunde eller overvejer et bankskifte til os, så sidder vi klar til at hjælpe dig - book et gratis og uforpligtende møde i dine lokale afdeling.

Vores logo

Herunder kan du downloade Sparekassen Danmarks logopakke. Bemærk dog, at logoet kun må benyttes med forudgående aftale med Sparekassen Danmark.

Fusionsinfo

Nye priser og rentesatser pr. 25. april 2022

Sparekassen Danmark

Priser for serviceydelser pr. 25. april 2022*

Priser for betalingstjenester pr. 25. april 2022*

*Erstatter tidligere prislister fra Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank.

Aktionær-information
Baggrundsinformation om ombytningen af aktier i Jutlander Bank A/S til garantkapital i Sparekassen Danmark.

Download dokument 

I forbindelse med indkaldelsen til ekstraordinær generalforsamling i Jutlander Bank A/S onsdag den 25. august 2021 offentliggjorde banken denne information til sine aktionærer om fusionen med Sparekassen Vendsyssel til Sparekassen Danmark.
Fusionsdokumenter
Notifikation vedrørende kundeoplysninger
28. juni 2021

Til dobbeltkunder i Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank
I forbindelse med indgåelsen af aftalen om fusion af Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank A/S gennemførte Sparekassen Vendsyssel en lovpligtig undersøgelse af, om der ultimo maj 2021 var sammenfald mellem kunder, der havde et nettoindlån i de to pengeinstitutter på over 100.000 euro - som er det beløb, der er dækket af indskyder- og investor-garantiordningen.

Sparekassen Vendsyssel gennemførte herudover en stikprøvevis gennemgang af Jutlander Bank A/S’ eksponeringer samt en gennemgang af en række udvalgte større eksponeringer.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine data, er du velkommen til at kontakte Jutlander Banks eller Sparekassen Vendsyssels databeskyttelsesrådgiver.

Læs "Notifikation vedrørende kundeoplysninger"