Bliv elev i sparekassen

Har du lyst til et karriereforløb, der virkelig flytter dig personligt og fagligt? Har du lyst til en spændende og udviklende 2-årig uddannelse, der veksler mellem teori og praksis?

Som finanselev i Sparekassen Danmark gennemgår du en spændende og udviklende 2-årig uddannelse.

Uddannelsen veksler mellem det daglige arbejde i sparekassen og skoledage på Finanssektorens Uddannelsescenter. Der er ingen SU, til gengæld får du løn under hele uddannelsesforløbet. Elevtiden starter pr. 1. august.

Uddannelsesforløb

Den teoretiske del af uddannelsen giver dig kompetencer inden for områder som betalingsløsninger, boligfinansiering, kredithåndtering, pension og investering – alt det en kunde i Sparekassen Danmark har brug for rådgivning omkring – og hvor du er eksperten!

Det er ikke kun dine faglige kompetencer, som udvikles hos os. Dine personlige- og sociale kompetencer bliver ligeledes bragt i spil i din daglige gang i afdelingen, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer.

Du vil opleve, at der bliver stillet krav til dig, og at der forventes noget af dig. Til gengæld får du gode muligheder for at vise, hvad du kan bidrage med og fra første dag i sparekassen, vil der være høj grad af frihed under ansvar.

Under hele din uddannelse vil der være et tæt samarbejde med en mentor, de øvrige kollegaer i afdelingen og HR-afdelingen.

Videre uddannelses- og karriereforløb

Vi investerer mange ressourcer i din uddannelse, og ønsker at give dig de bedste muligheder for at udvikle dig. Hvis du fortsætter din ansættelse i sparekassen efter at have afsluttet uddannelsen som finanselev, forventer vi, at du fortsætter på Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning. Uddannelsen varer 3 år og svarer til HD-1 del.

Vi tilbyder også anden videreuddannelse f.eks. HD 2. del, afhængig af i hvilken retning, du ønsker at fortsætte din udvikling og karriere i Sparekassen Danmark.Fremtid i Sparekassen Danmark

Hvis du tænker, at Sparekassen Danmark er den rigtige ramme om din fremtidige karriere, og kan se dig selv som en vigtig brik i sparekassens vision som Danmarks største garantsparekasse, så send os din ansøgning.

"Det bliver nogle af de fedeste år, du får. Du lærer så meget igennem din mentor, gennem dit skoleforløb og på arbejdet, at det er en mulighed jeg ikke synes, du skal gå glip af"

Nicklas Larsen, finanselev