"God rådgivning og lokalt engagement"

Victor Worre Brøste (th.) og hans kunderådgiver Kathrine Ladefoged Rasmussen (tv.)

Victor Worre Børste

25-årige Victor Worre Brøste bor i Randers, hvor han arbejder som VVS’er. For fire år siden skiftede han pengeinstitut – til Sparekassen Vendsyssel. 

- Det var en fodboldkammerat, der motiverede mig til at prøve at kontakte dem, da han fortalte om sine gode oplevelser.

- På det tidspunkt var jeg lidt kastebold mellem forskellige rådgivere i mit daværende pengeinstitut, og jeg følte, at jeg altid skulle starte forfra, når jeg kontaktede dem.

- Jeg tog derfor fat i Sparekassen Vendsyssel i Mariager, hvor jeg fik Katrine Rasmussen som kunderådgiver. Det har været en supergod oplevelse. Katrine er meget nærværende, sætter sig ind i mine behov og hverdag, og så er hun meget fagligt kompetent og tænker hele tiden på, hvad der er den rigtige løsning for mig.

- Særligt i forbindelse med køb af min lejlighed her i Randers var det tydeligt, hvad god rådgivning betyder. På forhånd var det lidt uoverskueligt, men jeg blev sat grundigt ind i de forskellige finansieringsmuligheder, herunder fordele og ulemper ved det ene fremfor det andet. Det var en kæmpe hjælp og gjorde det nemt for mig at træffe nogle beslutninger, der gav ro i maven, og som jeg sidenhen har været rigtig glad for.

- Samtidig betyder det også noget for mig, at jeg kan se, hvor meget Sparekassen Vendsyssel engagerer sig lokalt. Jeg spiller fodbold i SIF Assentoft, hvor Sparekassen Vendsyssel er en markant sponsor, blandt andet på trøjer, drikkedunke og andet. Det viser også, at de vil lokalområdet.

- Og ja, ligesom jeg selv blev anbefalet Sparekassen Vendsyssel, så gør jeg også selv meget ud af at fortælle om mine gode oplevelser – både til fodboldkammerater, venner og familie.

Katrine L. Rasmussen

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Kathrine Ladefoged Rasmussen, kunderådgiver

Book et møde

Dit forslag til mødetidspunktet

Mandag-fredag: kl. 08:00-18:00*

*Gælder dog ikke helligdage eller banklukkedage.

Bemærk at mødet skal bookes min. 2 hverdage forud for mødetidspunktet. Tidspunktet er først accepteret, når du modtager en bekræftelse fra afdelingen.

I tilfælde af hastesager: kontakt din afdeling telefonisk.